Testimonials

Drie jaar geleden veranderde mijn leven op 1 seconde… Mijn mama had zichzelf van het leven beroofd. Daar stond ik dan voor een hele grote berg, waar ik over moest. Ik heb geprobeerd het zelf te doen, om een weg te vinden in mijn rouwproces, maar dat lukte niet. Toen zocht ik hulp en kwam ik bij Carine terecht. Hoewel ik een gesloten persoon ben, die haar muur graag heel hoog houdt voor haar omgeving, doorgrondde Carine mij direct en liet ik steen per steen mijn muur weg. Haar warme, lieve persoonlijkheid stelde mij op mijn gemak en ik liet toe om mij te begeleiden in mijn rouwproces en ik ben heel gelukkig dat ik dat gedaan heb. Dankzij Carine heb ik mijn weg gevonden, met ups en downs, maar ik sta op mijn berg! Ik ben er geraakt! En ik zal nog moeilijke momenten hebben, maar ik weet dat ik altijd bij Carine terecht kan en dat geeft mij moed en kracht om vooruit te gaan! Ik sta er niet alleen voor. (Ellen cliënt)

Een heel leuke toffe mevrouw met veel liefde voor kinderen en goede raad en heel open over wat er vroeger gebeurd is. (Een deelnemer van het rouwkamp)

Ik heb je heel graag, je bent een mooie sterke vrouw en ik hoop dat je nog een heel gelukkig leven hebt. Je verdient het. (Een deelnemer van het rouwkamp)

Lieve Carine, merci voor deze fantastische, ongelofelijke naturelle samenwerking! Dit vond ik echt bijzonder. Ik vind jou een heel lieve, warme, mooie vrouw. Moedig en dapper. Mooi om te zien hoe jij van het leven geniet ondanks het verlies. Je houdt van mensen en het leven en dat zie je! (Een collega)

Je staat klaar voor iedereen en hebt geen oordeel. (Een deelnemer van het rouwkamp)

Je bent echt een geweldige therapeute. Ik vond het super hoe je luistert en ook je eigen persoonlijk verhaal vertelt. (Een deelnemer van het rouwkamp)